Classic Hackathon

De 24-uurs Hackathon is, zoals de naam al zegt, de klassieker onder de innovatie evenementen. De deelnemers gaan in die tijd hard aan de slag om van probleem tot concrete oplossing te komen. In maar één dag (en nacht) tijd krijgt jouw organisatie tal van verfrissende ideeën en creatieve concepten voorgelegd.
NEEM CONTACT OP

Wat kun je verwachten?

Interesse?

Voor onze 24 uurs-Hackathon werven we groep creatievelingen die samen met jullie medewerkers aan de slag gaan met een door jullie gekozen vraagstuk. Dit vraagstuk kan van alles betreffen – zo zijn we met stedelijke en landelijke vraagstukken aan de slag gegaan, met bedrijfstechnische en strategische vraagstukken en met business modellen en conceptuele vraagstukken.

  • 24 uur innoveren
  • Aan de slag met creatievelingen
  • Ontdek nieuwe technologieën
 

Hackathons voor elke organisatie

HackathonFactory is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van hackathons voor élke organisatie. Samen met jou kiezen we een relevante invalshoek, om zo maximale meerwaarde te creëeren. Onze experts zorgen voor een uitdagende hackathon die leidt tot spannende, nieuwe inzichten.

We zijn trots op wat onze klanten met hackathons hebben bereikt:

Stel een vraag

Over ons

HackathonFactory is de Nederlandse marktleider op het gebied van hackathons. Al sinds 2009 organiseren wij hackathons voor onze opdrachtgevers. Ook bieden wij coaching en opleiding aan voor personen en teams die bezig zijn met de organisatie van hackathons.

HackathonFactory is een onderneming van innovatie-expert Danny Mekić.

 

Neem contact op

Wil je meer weten over onze hackathon service, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!

📧 [email protected]

☎️ +31 20 2050 550

🏢 Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.