Festival Hackathon

Op deze tweedaagse Hackathon worden de deelnemers door het programma meegenomen door een ervaren dagvoorzitter. De deelnemers gaan, begeleid door creatievelingen, aan de slag met door jou voorgelegde vraagstukken. Je eindigt met een goed en verrassend beeld van hoe jouw organisatie toekomstbestendig wordt.
NEEM CONTACT OP

Wat kun je verwachten?

Interesse?

De Festival Hackathon is een innovatie tweedaagse: op de eerste dag staat het bedenken van creatieve oplossingen centraal, op de tweede dag storten de deelnemers zich op de uitvoering van de opgedane ideeën. We stellen het programma in overleg af op het door jullie voorgelegde vraagstuk. Dat mag van alles zijn – wij helpen het vraagstuk geschikt te maken voor de Hackathon.

  • Twee dagen innoveren
  • Begeleid door een dagvoorzitter
  • Koppel ideeën en technologieën
 

Hackathons voor elke organisatie

HackathonFactory is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van hackathons voor élke organisatie. Samen met jou kiezen we een relevante invalshoek, om zo maximale meerwaarde te creëeren. Onze experts zorgen voor een uitdagende hackathon die leidt tot spannende, nieuwe inzichten.

We zijn trots op wat onze klanten met hackathons hebben bereikt:

Stel een vraag

Over ons

HackathonFactory is de Nederlandse marktleider op het gebied van hackathons. Al sinds 2009 organiseren wij hackathons voor onze opdrachtgevers. Ook bieden wij coaching en opleiding aan voor personen en teams die bezig zijn met de organisatie van hackathons.

HackathonFactory is een onderneming van innovatie-expert Danny Mekić.

 

Neem contact op

Wil je meer weten over onze hackathon service, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!

📧 [email protected]

☎️ +31 20 2050 550

🏢 Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.