Interne Hackathon

Creativiteit zit in iedereen. Daarom helpen wij organisaties ook vraagstukken en uitdagingen te tackelen met de eigen medewerkers tijdens een Interne Hackathon. Dit is tevens een perfect begin van een verandertraject. Door met je eigen team aan de slag te gaan tijdens deze “Incompany” Hackathon, betrek je iedereen bij de toekomst.
NEEM CONTACT OP

Wat kun je verwachten?

Interesse?

Voor de interne Hackathon of Incompany Hackathon wordt gebruik gemaakt van alle kennis en kwaliteit die je in huis hebt. Medewerkers gaan minimaal 1 dagdeel aan de slag met een vooraf gedefinieerd vraagstuk en worden tijdens deze Hackathon begeleid om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen. Samen vertalen we deze door naar concrete oplossingen die antwoord bieden op het relevante vraagstuk. De hele organisatie wordt in staat gesteld om op strategisch niveau mee te denken en te innoveren. Daarnaast werken we samen met diverse startups zodat jouw organisatie ook aan een spannende externe case zou kunnen werken tijdens de Hackathon.

  • Vanaf 1 dagdeel innoveren
  • Creativiteit vanuit de eigen organisatie
  • Tackel interne vraagstukken of een startup case
 

Hackathons voor elke organisatie

HackathonFactory is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van hackathons voor élke organisatie. Samen met jou kiezen we een relevante invalshoek, om zo maximale meerwaarde te creëeren. Onze experts zorgen voor een uitdagende hackathon die leidt tot spannende, nieuwe inzichten.

We zijn trots op wat onze klanten met hackathons hebben bereikt:

Stel een vraag

Over ons

HackathonFactory is de Nederlandse marktleider op het gebied van hackathons. Al sinds 2009 organiseren wij hackathons voor onze opdrachtgevers. Ook bieden wij coaching en opleiding aan voor personen en teams die bezig zijn met de organisatie van hackathons.

HackathonFactory is een onderneming van innovatie-expert Danny Mekić.

 

Neem contact op

Wil je meer weten over onze hackathon service, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!

📧 [email protected]

☎️ +31 20 2050 550

🏢 Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.