Sprint Hackathon

De Sprint Hackathon is een echte innovatiesprint: een Hackathon middag, aangevuld door een ochtend of avond. In die tijd worden de deelnemers geïnspireerd en gaan ze zelf met de handen uit de mouwen om baanbrekende concepten te bedenken. Kortom, aan het einde van de dag krijgt de organisatie enorm waardevolle input aangereikt en gaat iedereen enthousiast naar huis, over wat de toekomst allemaal te bieden heeft.
NEEM CONTACT OP

Wat kun je verwachten?

Interesse?

Voor deze Hackathon middag (met ochtend óf avond) zetten we een inspirerend programma neer. Daarin krijgen de deelnemers de benodigde tools en methoden aangereikt om, binnen het gekozen kader, ideeën te bedenken én te verwezenlijken. Samen verkennen we hoe jouw organisatie kan inspelen op trends en maatschappelijke veranderingen, met inzet van innovatieve ideeën en cutting-edge technologieën.

  • Twee dagdelen innoveren
  • Vergaar inspirerende ideeën
  • Ontdek kansen voor jouw organisatie
 

Hackathons voor elke organisatie

HackathonFactory is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van hackathons voor élke organisatie. Samen met jou kiezen we een relevante invalshoek, om zo maximale meerwaarde te creëeren. Onze experts zorgen voor een uitdagende hackathon die leidt tot spannende, nieuwe inzichten.

We zijn trots op wat onze klanten met hackathons hebben bereikt:

Stel een vraag

Over ons

HackathonFactory is de Nederlandse marktleider op het gebied van hackathons. Al sinds 2009 organiseren wij hackathons voor onze opdrachtgevers. Ook bieden wij coaching en opleiding aan voor personen en teams die bezig zijn met de organisatie van hackathons.

HackathonFactory is een onderneming van innovatie-expert Danny Mekić.

 

Neem contact op

Wil je meer weten over onze hackathon service, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!

📧 [email protected]

☎️ +31 20 2050 550

🏢 Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.